High Tea workshop

High Tea workshop

 

Wilt u zelf aan de slag om allerlei heerlijke Engelse en hippe hapjes te maken voor bij de high tea? Of wilt u gewoon lekker aanschuiven en zullen wij het kookwerk op ons nemen? Het kan beide....

Als u zelf aan de slag wilt gaat u in kleine groepjes aan het werk om allerlei heerlijke hapjes te bereiden, denk aan scones, chocoladebrownie, sandwiches en ga zo maar door. Na het bereiden gaan we de tafel leuk dekken en nemen jullie plaats om heerlijk een middagje Engels te genieten. Natuurlijk ontbreken een glaasje bubbels en heel veel soorten thee op onze tafel niet.

Prijs workshop high tea: 49,50 euro p.p.

Deze prijs is inclusief consumpties en voor groepen van 10 tot 20 personen. Voor kleinere of grotere groepen maken wij graag een offerte op maat.
Ook kunnen wij het kook gedeelte verzorgen en kunt u zo lekker aanschuiven, de tafel staat al mooi gedekt en al het lekkers staan op tafel. In een mooie en gezellige ruimte kunt u genieten van al het lekkers, onbeperkt thee en natuurlijk een glaasje bubbels.

Prijs High tea: 29,95 euro p.p.

Deze prijs is voor groepen van 10 tot 24 personen. Voor grotere of kleinere groepen maken wij graag een offerte op maat.

button-workshops