Wat een beleving!

Soms heb je van die 'uitspatters' van cateringen, een keer iets anders dan een gevuld ei zeg maar....

Gisteren had ik weer een super leuke nieuwe kookbeleving! Sinds een tijdje werk ik samen met Nina van Te gekke etentjes. Gisteren was mijn eerste kooksessie op het water. In een eeuwenoud bootje muisstil gingen we varen door Tilburgs natuurgebied. De gasten zaten in de hoofdboot en ik zat in een klein 'koksbootje' eraan vast gekoppeld. Gewoon een roeibootje en maar koken met de spullen die ik bij me had.....

Uitje Berlo-Varenddiner after dark  - 09

Het werd een heerlijk Italiaans diner. De zon ging prachtig onder en het was windstil.....wat heb ik genoten! Natuurlijk was het ook gewoon werken om voor 15 mensen heerlijk te koken maar stiekem heb ik ook kunnen genieten van de rust en de kalmte van het water.....wat een feest!