Catering

salade_1

Wat wij belangrijk vinden aan een schaal met hapjes of een buffet is dat alles zelfgemaakt is, dat het heerlijk smaakt en dat het er tip top uitziet. Met veel liefde bereiden wij zo al vele jaren de gerechten voor menig feestje en bedrijfborrel.

Doordat wij een klein bedrijf zijn is er niks standaard en kunnen we alles aanpassen aan uw wensen. Wij verzorgen zeer uiteenlopende dingen, een tapas of hapjesschaaltje voor een klein feestje thuis tot een buffet voor 150 personen. Ook bedrijven weten ons goed te vinden en we hebben een groot aantal bedrijven waar wij al jaren met heel veel plezier voor werken.

tapas_4

Op onze aanbodpagina ziet u een aantal voorbeelden van dingen die wij zoal bereiden. Voor een offerte op maat kunt u ons altijd even mailen of bellen. Wij werken graag met een passend voorstel op maat, omdat smaken en budgetten nou eenmaal verschillen. Ook kunnen we een afspraak maken in onze kookstudio of op uw locatie om de dingen persoonlijk toe te lichten.

Door elke dag verse inkopen te doen en goed te letten op kwaliteit en het seizoen zijn we ook erg prijsbewust en kunnen we u zeker een fantastische prijs kwaliteit verhouding bieden.

Graag tot snel!

Team Met liefde bereid


button-catering-voorbeelden