Bereid door

Over mij

Vanuit mijn passie voor koken en lekker eten is Met liefde bereid ontstaan.

Ik geloof dat lekker eten mensen samen brengt en verbindt. Bij elke gebeurtenis in het leven hoort wel iets van eten, een gezellig diner met vrienden, een verjaardag, geboorte maar ook bij minder vrolijke dingen. Verse producten, koken met het seizoen, mooi servies, oogstrelende opmaak, allemaal dingen waar ik erg gelukkig van word. Mijn gerechten zijn altijd huisgemaakt, eerlijk en heerlijk. Beetje Jamie style maar dan met een vrouwelijke touch.

Passie voor eten zit in mijn familie. Van mijn opa heb ik al vroeg geleerd om lekker eten te waarderen en te bereiden. Al sinds mijn pubertijd verzorgde ik elk hapje en gerecht tijdens een feestje. Na mijn studie HBO Hotelmanagement ben ik gaan werken in een managementfunctie voor een grote supermarktketen. Hele leuke baan, veel geleerd maar toch bleef het kriebelen en ben ik voor mijzelf begonnen. Met liefde bereid was geboren, nu ruim 8 jaar geleden.Ik ben begonnen met een delicatessenwinkel en traiteur in het hart van Tilburg en heb dit een aantal jaren met veel plezier gedaan.


In 2010 kreeg ik de mogelijkheid een kookstudio/ werkruimte te bouwen in de tuin van ons nieuwe huis. Een droom die werkelijkheid werd.Want naast een passie voor koken en eten heb ik ook een geweldig gezin. Samen met Kiske hebben we drie fantastische kinderen. Vanuit huis werken is voor mij nu ideaal omdat ik zo veel thuis kan zijn bij de kids en mijn passie nog steeds kan laten zien.

Ik maak elke catering zelf maar natuurlijk heb ik bij grote partijen een aantal charmante en deskundige dames in dienst die mij ondersteunen.

Karlijn van Beijsterveldt
Eigenaresse Met liefde bereid